Financiële Administratie

Financiële Administratie

De financiële administratie is voor veel ondernemers een noodzakelijk kwaad. Staat het bijhouden van de financiële administratie ook bij u op het laatste plan, dan merkt u dit al snel in uw bedrijfsvoering. In het ergste geval blijven door u verstuurde facturen onbetaald, bent u zelf te laat met betalen en heeft u geen overzicht van uw financiële ruimte. Het onderbrengen van uw administratie bij Cijferaar betekent, dat u met een gerust hart kunt doen waar u goed in bent, namelijk ondernemen.

Als u ervoor kiest de zorg voor uw administratie in onze handen te leggen, zijn er verschillende mogelijkheden. Afhankelijk van de omstandigheden verwerken wij de administratie periodiek bij u ter plaatse of bij ons op kantoor. Na het bijwerken van de administratie heeft u inzicht in de openstaande posten debiteuren en crediteuren. U benadert hierdoor tijdig uw klanten bij openstaande facturen en kunt u zelf uw betalingen inplannen.

Tussentijdse rapportages zijn noodzakelijk voor een goede bedrijfsvoering. Deze verzorgen wij, afhankelijk van uw wensen, per maand, kwartaal of half jaar. De ervaring leert, dat maandelijkse rapportages de mogelijkheden vergroten om uw organisatie op basis van financiële argumenten bij te sturen.