Financieel Advies

Financieel Advies

Als ondernemer heeft u meer dan eens behoefte aan een klankbord. Iemand die uw taal spreekt en die voor financieel inzicht zorgt. Dankzij jarenlange ervaring binnen de accountancy is Cijferaar in staat ondernemers inzicht te verschaffen in hun uitgavenpatroon. Wij houden de kosten tegen het licht en adviseren, en eventueel ondersteunen, u bij het maken van bepaalde keuzes. Bijvoorbeeld bij twijfels over de haalbaarheid van investeringen. Cijferaar is dan een betrouwbare partij, die er niet voor schroomt een negatief advies te geven als een investering financieel niet mogelijk is. Tenslotte heeft u uiteindelijk meer aan een eerlijk advies, dan aan mooie woorden die uw onderneming in gevaar brengen.

Ook op het vlak van personeelsbeloningen, naleving van cao’s, begeleiding van zieke werknemers of het verstrekken van informatie over ontslagmogelijkheden is Cijferaar een goede sparringpartner.

Maakt u regelmatig gebruik van de adviesdiensten van Cijferaar, dan is ons aantrekkelijke adviesabonnement op maat een uitkomst. Door middel van het abonnement leert Cijferaar uw bedrijf nog beter kennen, hetgeen het advies ten goede komt. Bovendien rekent Cijferaar bij het adviesabonnement een verlaagd tarief voor adviesuren. Sluit u een adviesabonnement bij Cijferaar af, dan maken wij eerst afspraken met u over het aantal adviesuren en de uit te voeren advieswerkzaamheden. Op basis van deze inschatting wordt het abonnement vastgesteld en heeft u een adviesabonnement op maat. Cijferaar brengt periodiek (per maand of kwartaal) een gedeelte van het jaarbedrag in rekening. Gedurende het jaar ontvangt u steeds een overzicht van het gebruikte deel van het adviesabonnement. De vooraf overeengekomen tijdbesteding en bedragen beperken extra kosten tot een minimum. Niet-gebruikte adviesuren ziet u terug op de facturen. Deze schuiven wij door naar volgende perioden. De voorwaarden van het adviesabonnement staan in de adviesovereenkomst.