Tijdelijke ondersteuning

Tijdelijke ondersteuning

Personeel komt en gaat. Wanneer een medewerker van uw financiële administratie of loonadministratie u met de mededeling verrast, dat hij of zij een andere betrekking heeft aanvaard, heeft u niet een-twee-drie een adequate opvolger paraat. Wanneer het niet lukt om tijdig een nieuwe werknemer te vinden en in te werken, gaat vaak veel belangrijke kennis verloren.

Cijferaar is in zulke situaties een waardevolle partner als intermediair tussen de vertrekkende en nieuwe werknemer. Wij zorgen voor voldoende documentatie om de aanwezige kennis over te dragen en laten het administratieve werk ondertussen ongestoord doorgaan. Als u Cijferaar tijdig bij dit proces betrekt, blijft de specifieke kennis van cliënten en administratieve processen behouden voor uw bedrijf. Ook is de inwerktijd van de nieuwe werknemer dan aanmerkelijk korter. Bovendien legt Cijferaar in deze periode uw bedrijfsprocessen en -procedures op efficiënte wijze vast. De vervanging van een willekeurige werknemer tijdens vakantie e/o ziekte verloopt daardoor soepeler. Het vastleggen van de bedrijfsprocessen komt ook de verdere ontwikkeling van de onderneming goed van pas.

Indien u moeite heeft met het vinden van een nieuwe medewerker, ondersteunen wij u middels ons netwerk bij het vinden van goed gekwalificeerd personeel.